Mad
31. oktober 2011

Bøf med ristede østershatte og kartofler

Ugens torsdagsopskrift er bøf med ristede østershatte og kartofler. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/589437eb494e4827b3e074eaca410e69.jpg

Foto: Anders Schønnemann







400 g kartofler
salt
300 g østershatte
olie til stegning
salt
1 håndfuld plukket timian

ENDVIDERE:
2 bøffer
lidt olie til stegning
salt og peber

TILBEHØR:
100 g blandet salat
olie og eddike

Skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker, og kog dem møre i saltet vand under låg.
Riv svampene i grove stykker. Kassér den nederste, seje del af østershattene. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og rist østershatte og kartofler i lidt olie på en varm pande, til begge dele er gyldne. Krydr dem med salt og rigeligt timian.
Steg bøfferne i olie på en varm pande. Krydr dem med salt og peber.
Servér straks bøffer, svampe, kartofler og blandet salat.
Opskriften er til 2 personer

TIP:
Kog kartofler til fredag, nu du er i gang.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/484b709a6f6e477f80046acdc2cfd391.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/53db1de0520f4aa9b867e236a55bcf5f.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/42516654610a43e4b809e55357990e9f.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/6a23dea47d464b64b35ed3b455ac15c3.jpg

Læs også