Bøf med ristede østershatte og kartofler
Foto: Anders Schønnemann
400 g kartofler
salt
300 g østershatte
olie til stegning
salt
1 håndfuld plukket timian
ENDVIDERE:
2 bøffer
lidt olie til stegning
salt og peber
TILBEHØR:
100 g blandet salat
olie og eddike
Skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker, og kog dem møre i saltet vand under låg.
Riv svampene i grove stykker. Kassér den nederste, seje del af østershattene. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og rist østershatte og kartofler i lidt olie på en varm pande, til begge dele er gyldne. Krydr dem med salt og rigeligt timian.
Steg bøfferne i olie på en varm pande. Krydr dem med salt og peber.
Servér straks bøffer, svampe, kartofler og blandet salat.
Opskriften er til 2 personer
TIP:
Kog kartofler til fredag, nu du er i gang.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER