Fremgangsmåde:
Æggehviderne piskes stive. Tilsæt sukkeret lidt af gangen og pisk det hele til en stiv masse. Pisk blommerne let sammen og tilføj dem i æggehviderne. Bland rugbrød, nødder og bagepulver. Vend det forsigtig i dejen! Fordel dejen i 24 cm velsmurte forme. 250 g pr bund, der er til 3 bunde.Bag bundene ca. 10 minutter ved 225 grader, midt i ovnen. Lad bundene afkøle på en bagerist.
Fremgangsmåde:
Solbær, sukker, korn af 1 vaniljestang + stang koges i ca. 10 min. Blend det lidt, dog stadig sådan at der er lidt bid i bærerne. Tilsæt de udblødte husblas. Tilsæt cremefraiche og derpå den piskede fløde, først lidt, og derpå resten. Stil i køleskabet.
Fremgangsmåde:
Mælk, sukker, korn af vaniljestang samt stangen koges op. Tag af varmen og tilsæt derpå den udblødte husblas. Tilsæt chokoladen og lad det smelte sammen. Tilsæt æggeblommerne og derpå cremefraiche. Til sidst vendes en del af den piskede fløde i og derpå hæld denne masse over i den resterende fløde. Stil koldt.
Sammenlægning af kagen
Læg bundene langs kanten af denne form. Dernæst læg én bund i bunden. Put solbærmousse på og læg en bund ovenpå. På denne bund smøres nu den hvide chokolademousse på og afslut dernæst med en bund. Tag først kagen ud af formen, når du fornemmer at cremerne er stivnet. Pynt med flødeskum og solbær.
Læs mere om: