Limesorbet med mynte
Desserter

Limesorbet med mynte

13. august 2014(Opdateret 13.08.14)
Af: Mai Knauer
Den lette limesorbet er perfekt som et punktum efter en god middag og så tager den kun 20 minutter at lave

Det skal du bruge

  • 3 dl vand
  • 2½ dl sukker
  • 1 bundt frisk mynte
  • 1½ dl friskpresset limesaft
  • 1 fryseegnet beholder

Fremgangsmåde

  1. Bring vand og sukker i kog i en kasserolle, og lad det simre, til sukkeret er helt opløst.
  2. Hak mynten fint, og hæld den varme sukkerlage over.
  3. Lad blandingen stå og trække i ca. 15 minutter.
  4. Si myntebladene fra.
  5. Tilsæt limesaft.
  6. Frys blandingen i en fryseegnet beholder med tætlukkende låg i mindst 4 timer.
  7. Servér med frisk mynte på toppen.
  8. TIP: Er din hjemmelavede is blevet meget hård i fryseren, bør du tage den ud af fryseren 30-40 minutter før servering.

Få flere opskrifter på is her.

Læs mere om:

Læs også