Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Limesorbet med mynte
13. august 2014
(Opdateret 13.08.14)
Af:
Mai Knauer
Den lette limesorbet er perfekt som et punktum efter en god middag og så tager den kun 20 minutter at lave
Det skal du bruge
3 dl vand
2½ dl sukker
1 bundt frisk mynte
1½ dl friskpresset limesaft
1 fryseegnet beholder
Fremgangsmåde
Bring vand og sukker i kog i en kasserolle, og lad det simre, til sukkeret er helt opløst.
Hak mynten fint, og hæld den varme sukkerlage over.
Lad blandingen stå og trække i ca. 15 minutter.
Si myntebladene fra.
Tilsæt limesaft.
Frys blandingen i en fryseegnet beholder med tætlukkende låg i mindst 4 timer.
Servér med frisk mynte på toppen.
TIP:
Er din hjemmelavede is blevet meget hård i fryseren, bør du tage den ud af fryseren 30-40 minutter før servering.
Få flere opskrifter på is her.
Læs mere om:
Opskrifter på is
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også