karrysild
Mad

Karrysild med æble

6. november 2014
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Karrysild kan hurtigt laves af et glas marinerede sild. Godt til både påskefrokster og hverdagsmad. Find opskriften på de lækreste hjemmelavede karrysild her!
8 personer
Tid i alt 10 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 300 g marinerede sild

KARRYDRESSING

  • 1-2 syrlige æbler
  • 2 forårsløg
  • evt. 1 håndfuld frisk koriander
  • 3 dl græsk yoghurt 10 %
  • 2 dl god mayonnaise
  • 30 g kapers
  • 4-5 spsk. karry
  • salt og friskkværnet peber
  • saft af 1 citron


Opskrift - sådan laver du karrysild med æble

KARRYDRESSING

  1. Skyl æblerne, og skær dem i tern.
  2. Rens forårsløg, og hak dem fint.
  3. Hak koriander fint (koriander kan evt. udelades).
  4. Bland æbler, forårsløg, evt. koriander, yoghurt, mayonnaise, kapers og karry.
  5. Smag til med salt, peber og et dryp citronsaft.

PRØV OGSÅ: Orientalsk karrysild med peberrod og æbler

KARRYSILD

  1. Skær sildene i mundrette bidder, og vend dem i karrydressingen.
  2. Stil karrysildene på køl natten over.

Få alle Timm Vladimirs opskrifter til den perfekte julefrokost her

Prøv også: Stegte sild i lage

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også