Den store julemiddag - med et frækt twist
Foto: Anders Schønnemann
Menu til din julemiddag
Vi skal dog ikke ha’ risengrød som i sangen. Her er nemlig mit bud på en julemiddag, der ikke vil få dig og dine til at gå sultne fra bordet – klassisk, fyldt med nostalgi og alligevel med et lille strejf af forandring. Hvis du har lyst. Laver du det hele, er der mad til 8-10 revnefærdige spisende. Med undtagelse af desserten. Ellers pluk lidt ud, så det passer til din julemiddag og din tid i køkkenet. Og så: RIGTIG GLÆDELIG JUL!
Vil du have mere inspiration til din julemiddag? Så se også disse opskrifter
Den store julemiddag - med et twist: Menuen
- Flæskesteg med citronskal og rosmarin
Få opskriften på flæskesteg med citronskal og rosmarin her
- And med svesker & appelsin
Få opskriften på and med svesker og appelsin
- Honningbagte kartofler og æbler
Få opskriften på honningbagte kartofler og æbler her
- Old-school rødkål
Få opskriften på old-school rødkål her
- Glaseret kålrabi med peberrod
Få opskriften på glaseret kålrabi med peberrod
- Saltbagt selleri
Få opskriften på saltbagt selleri her