Peberrod, som du selv river, smager anderledes og meget bedre end den, som kan købes færdig.
1. Linsesalat: Skyl linserne, og kog dem i rigeligt, letsaltet vand i 18 minutter. Afdryp.
2. Sennepsdressing: Bland olie, citronsaft, sennep, knust hvidløg, salt og peber. Vend linserne i dressingen, og lad dem trække i mindst 1 time.
3. Citronolie: Rør olie og fintrevet citronskal sammen, og lad det trække i mindst 1 time.
4. Linsesalat, fortsat: Rens og snit forårsløgene fint. Skræl æblerne, skær dem i grove tern, og dryp med citronsaft. Skræl og riv peberroden fint. Bland det hele med linserne, og smag salaten til. Vend til sidst skyllede ærtespirer i.
5. Skær fisken i portionsstykker, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber, og dryp med lidt olie. Bag fisken i en 220° varm ovn i 8-10 minutter, til den er netop fast. Dryp fisken med citronolie, og servér med linsesalat og evt. godt brød.