Mad
19. april 2012

Kartoffel-karry-kokos-suppe

Ugens torsdagsopskrift er kartoffel-karry-kokos-suppe. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/c42bd51e1e594dd8b25b316c63dc00ac.jpg

Foto: Anders Schønnemann

De tre k'er klæ'r hinanden rigtig godt, og så er suppen både hurtig og nem aftensmad. Win, win, win!

300 g kartofler i mundrette stykker
2-3 spsk. olivenolie
2 porrer i skiver
1 fed hvidløg i tynde skiver
2 spsk. karry
1 tsk. gurkemeje
165 g kokosmælk (lille dåse)
7 dl grøntsagsbouillon
salt
lidt hakket koriander
groft brød

Sautér kartoflerne i lidt olie i en varm gryde. De skal ikke tage farve, men må gerne sautere i 5-6 minutter. Tilsæt porrer og hvidløg, og sautér kort. Kom karry og gurkemeje på og derefter kokosmælk og bouillon, og rør rundt. Sæt låg på, og lad suppen simre i 20 minutter, eller til grøntsagerne er møre. Smag til med salt; top med koriander, og servér straks med groft brød.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Kan du ikke finde en lille dåse kokosmælk, så brug en halv stor, og frys resten ned.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/9df031113d7443978aa788916c1ddc90.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f7f92ed86fab408ea8a002e17cc74f44.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/99b4d8edc2d248d4aac17889c14fbec4.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/25d613431eef4bbeb53a12c1a6bdddde.jpg

Læs også