Pasta med broccoli og laks
Foto: Anders Schønnemann
400 g broccoli
250 g frisk pasta
4 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
250 g ricotta
salt og peber
ENDVIDERE:
100 g røget laks i skiver
100 g rucola
lidt citronsaft
revet parmesan
Del broccolien i mundrette buketter, og damp dem i kogende saltet vand i 1-2 minutter. De skal stadigvæk have bid.
Kog pastaen i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra.
Rist hvidløget i olivenolie på en stor, varm pande. Det må gerne tage lidt farve. Kom ricottaen på panden, og lad den smelte. Kom pastaen på panden sammen med broccolien, og smag til med salt og peber. Anret pastaen med laks og rucola vendt med lidt citronsaft; top med parmesan, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER