Mad
5. september 2011

Pasta med broccoli og laks

Ugens torsdagsopskrift er pasta med broccoli og laks. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/cd4ceebc32cf4d0b80d5e469af927822.jpg

Foto: Anders Schønnemann

400 g broccoli
250 g frisk pasta
4 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
250 g ricotta
salt og peber

ENDVIDERE:
100 g røget laks i skiver
100 g rucola
lidt citronsaft
revet parmesan

Del broccolien i mundrette buketter, og damp dem i kogende saltet vand i 1-2 minutter. De skal stadigvæk have bid.
Kog pastaen i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra.
Rist hvidløget i olivenolie på en stor, varm pande. Det må gerne tage lidt farve. Kom ricottaen på panden, og lad den smelte. Kom pastaen på panden sammen med broccolien, og smag til med salt og peber. Anret pastaen med laks og rucola vendt med lidt citronsaft; top med parmesan, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/2eb217318edb4d30ad6883d33398f846.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/775e46bd8d6c4dfcabe7eed9b903561e.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0e0221d0dd744222a3c03a5899689549.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f3ff27529b9748c695a9468a830042e2.jpg

Læs mere om:

Læs også