Mad
26. april 2012

Røget makrel med spinat-omelet

Ugens onsdagsopskrift er røget makrel med spinat-omelet. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/4d85e40b94a349879d569640763a2772.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Røget makrel er fantastisk fastfood. Lav den til en omelet som her, eller pluk den i en salat. Det er sundt - og hurtigere, end du kan nå at sige "pizza".

2 fed hvidløg i tynde skiver
lidt olivenolie
200 g babyspinat
salt
4 æg
2 spsk. koldt vand
salt og peber
olie til stegning

ENDVIDERE:
100 g blandet salat
evt. krydderurter, f.eks. dild, persille, purløg, kørvel
lidt æbleeddike
lidt olivenolie
salt
1 røget makrel

TILBEHØR:
rugbrød
smør

Sautér hvidløg i en smule olie på en varm pande. Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Kom spinaten i en si, og lad den dryppe af.
Pisk æggene med lidt iskoldt vand, og krydr med salt og peber.
Steg 4 små omeletter på én eller flere små pander; fyld dem med spinat. Servér straks omeletter med røget makrel, salat med krydderurter, rugbrød og smør.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Skal det gå ekstra stærkt, kan du lave røræg med spinat som tilbehør til makrellen.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c95678c6900542a1959a85e5e8ac4f65.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/942362497ce344409c1bf428a8983375.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/a6a21d0260c34592b7ef7de1c3221c3e.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f9a9aa2c4403495e83cacf8003baa51e.jpg

Læs mere om:

Læs også