Brød og bagværk
10. oktober 2014Sådan bager du det perfekte brød
Godt brød skal nydes med alle sanser. Og et smukt, velsmagende, duftende, knasende og saftigt brød er en gave, som du kan dele med alle – og det værdsættes! Men du skal også nyde at skabe det gode brød. Og så bli’r det faktisk vanedannende.Se her, hvordan du når frem til et dejligt brød. Marie-Louise Risgaard guider dig igennem hele processen
Af: Marie-Louise Risgaard
Foto: Thomas Tolstrup
Som brødbager har du fuld kontrol over, hvad du kommer i dejskålen, hvordan du vælger at ælte dejen, og hvor længe du vil hæve den - og før du ved af det, er dejskålen din største legeplads - hvis den ikke allerede er det! Og brød og mangfoldighed går heldigvis hånd i hånd. Der er ikke noget brød, der er verdens bedste - alle bidrager de med deres og giver os en bred vifte af forskellige smagsoplevelser i vores hverdag.