Brød og bagværk
7. november 2011

Cookies med hvid chokolade og peanuts

De små stykker hvid chokolade smager lækkert sammen med de salte peanuts i kagerne. Husk at sætte kagerne på en rist, straks når de kommer ud af ovnen, ellers kan de blive bløde i stedet for dejlig sprøde
Af: Camilla Zarah Lawes
Cookies med hvid chokolade og peanuts

Foto: Lars Ranek

(20 stk.)
75 g blødt smør
50 g sukker
50 g farin
1 æggeblomme
½ dl sødmælk
korn af 1 vaniljestang
75 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
50 g havregryn
40 g grofthakkede peanuts
100 g hakket hvid chokolade

Rør smør, sukker og farin sammen. Tilsæt æggeblomme, mælk og vaniljekorn. Sigt mel og bagepulver sammen, og kom det i dejen sammen med havregryn, peanuts og chokolade. Ælt dejen til en fast, ensartet masse.
Del dejen i 2 lige store stykker, og tril dem til to tykke stænger. Pak dem i bagepapir, og læg dem på køl i en time. Skær hver stang i 10 skiver. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200° i 12 minutter.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b0c9f5501b80410494143c941faceb0b.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/dff557496ba24a3a8ef885cb697b5f62.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0ff1799f47b34135b53518d23c84c568.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/eb93916d5bd04ad0bc5d9a282885d812.jpg

Læs mere om:

Læs også