Mad
26. april 2012

Perlebygsalat med grillede grøntsager og gedeost

Ugens tirsdagsopskrift er perlebygsalat med grillede grøntsager og gedeost. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/e784df439aef438697b5df2ab1a703d8.jpg

Foto: Anders Schønnemann







En god, nem og mættende vegetar-ret.

1½ dl perlebyg
1 spsk. flydende honning
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
1 squash i skiver
1 rød peberfrugt i tykke strimler
1 håndfuld bredbladet
persille
50 g ristede mandler
salt og peber
100 g blød gedeost

Kog perlebyggen i letsaltet vand i ca. 20 minutter, til den er mør. Rør honning, eddike og olivenolie sammen. Vend squash og peberfrugt med en smule olie, og rist dem på en varm pande eller grillpande. Vend grøntsagerne med perlebyg, hakket persille, ristede mandler og dressing. Smag til med salt og peber, og anret salaten toppet med gedeost.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Salaten fungerer både lun og kold. Så har du rester, så kom dem endelig i madpakken.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c95678c6900542a1959a85e5e8ac4f65.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/e62dd3e926d94da3a89787881df18def.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/a6a21d0260c34592b7ef7de1c3221c3e.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f9a9aa2c4403495e83cacf8003baa51e.jpg

Læs mere om:

Læs også