Kostplan: Bulgursalat med rodfrugter og bacon
Bulgursalat til 4 portioner
Ingredienser til bulgursalat:
150 g Bulgur - kogt
2 stk. Porrer
3 stk. Gulerødder - store
0,5 stk. Selleri - rod
1 stk. æble
5 skiver Kalkunbacon
1 spsk. Karry
1 tsk. Olie
Sådan laver du bulgursalat:
Bulgur koges efter anvisning på posen - hvorefter den afkøles. Porrer renses, skylles og skæres i tynde skiver. Gulerødder og selleri skrælles og skæres i tern. Æblet skæres i tern. Kalkunbacon skærees i små stykker og ristes på en pande.
Tages af og karry brændes af i olien. Gulerødder og selleri svitses heri, hvorefter porre- og æblestykker tilsættes og ster med et par minutter.
Grøntsagerne afkøles og blandes med bulgur så du får en lækker bulgursalat. Sérver din dejlige bulgursalat!
Serveringsforslag til bulgur salat:
Der kan laves en marinade af halvt citron, olie, revet løg og salt og peber.
Tips til bulgursalat:
Kalkunbacon kan udskiftes med delikatessebacon. Der kan anvendes de rodfrugter som man har ved hånden - fx pastinak og persillerod.
Energi-information pr. portion
Energi 259kcal / 1082kJ
Fedt 4g
Kulhydrater 51g
Protein 10g
Alkohol 0g
Kostfibre 10g
Se madplanen for hele ugen her
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk
RELEAVANTE LINKS