Zenia's yogaeventyr 11
Søndag d. 26 februar
En af de ting jeg elsker ved USA, er deres enorme udvalg af mad. Amerikanerne køber rigtigt meget færdiglavet eller semi-færdiglavet, og det er virkeligt ikke særligt svært at se hvorfor. Du kan altid finde en salatbar og delikatesse afdeling i supermarkederne. Hylderne bugner af lækre sager, og der er ingredienser og specialiteter fra alle verdenshjørner.
Deres helsekostafdeling er misundelsesværdig, både på udbud og pris. Jeg nyder at handle ind, (det gør jeg virkelig) og kan gå rundt i timevis i et supermarked.
Til yogaundervisningen begyndte vi dagen med meditation, som altid. Derefter gik vi fremad med en masse undervisning. Dagen gik med skiftevis træning og undervisning. Jeg er begyndt at bryde lidt ud af min skal og er blevet mere selvsikker, når jeg selv skal undervise en længere sekvens. I løbet af undervisningen fra kl. 12 - 21 får vi kun en pause.
Imellem kl.16.15 - 17.15 er der spisepause. Den foregår i øvrigt i stilhed. Altså i fuldkommen stilhed! Grunden til det, er at vi skal have mulighed for at smage vores frokost ordentligt. Vi skal tygge hver bid langsomt, føle konsistensen, mærke hvilken smag hver mundfuld rummer. Simpelthen bare være tilstede. Prøv engang at gøre dette en dag. Sæt dig med et æble. Sluk for TV'et. Luk magasinet. Bare være til stede med maden. Og oplev. Et æble har aldrig smagt så godt. Det lover jeg dig.
Da jeg kom hjem, tog jeg et bad i Epsom Salt. Så skønt for mine ømme muskler og lige hvad jeg behøvede. Hvis du ikke kender til Epsom salt kan du læse om det lige her:
Yoga handler ikke om at være perfekt, men at indse, at den du er, altid har været nok
Velkommen til min verden.
XX Zenia