Selvudvikling
30. maj 2013

Musik til den anonyme melankoliker!

Bare fordi solen skinner, er der jo ingen grund til at skjule sin trang til en god, melankolsk kærlighedssang. Dét sørger musiktjenesten WIMP for og serverer 30 dejligt deprimerende sange for dig. Suk.
Af: af Lonnie Kjer
https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/maj/melankoliprim.jpg

Foto: All Over

Sol, sommer og ubekymret popmusik og tilhørende kolde fadbamser er såmænd godt nok. Men har du hang til melankoli, og dyrker du de halvtriste sange, så bliv endelig ved. For den ugengældte kærlighed går jo ikke over, bare fordi, temperaturen stiger, vel?

Meget , mere mol, tak!
Så velkommen til den gratis musiktjeneste WIMP, go velkommen til Leonard Cohen, Lykke Li og andre kunstnere, der får det små-melankolske frem i dig, når de synger om det triste, det svære - og den forbandede kærlighed. Og helst i mol, selvfølgelig!

Sørgelige sange til dig!
For af og til er der ikke noget federe end at svælge lidt i sin egen ulykke - eller i hvert fald de ulykkelige sange, der kan sætte en helt særlig stemning. Som Matt Berninger fra The National, når han synger, eller rettere, mumler ugideligt: "Cause I don't wanna get over you. I don't wanna get over you."

Tud, lyt … og nyd det!
We get the point, Matt. Du gider bare ikke være glad, og det er sådan set fint nok. Det skal du jo have lov til. Det skal alle have lov til engang imellem. Og solen kan skinne, så meget den vil, men kærestesorgerne og den milde, lindrende melankoli vil vi gerne have lov til at beholde. Så værs'go'! 30 sange om at være helt ned i støvet. Og nyde det.

Tjek listen - og tud - her!

Tjek WIMP ud her! Det er gratis!

Læs også