grædende kvinde
Se, lyt & oplev

5 klip, du skal se, hvis du virkelig trænger til at tude

25. januar 2019
af Charlotte Hallbæck
Foto: Panthermedia
Engang imellem kan det være rart at komme hele følelsesregistret igennem og give tårerne frit løb. Her er fem videoer, vi har grædt os igennem – på den gode måde, forstås!

Den magiske tryllekunstner

Endnu en tryllekunstner, ser det ud til, de fire dommere i Britains’ Got Talent tænker. Men Marc Spellman er alt andet end en almindelig tryllekunstner!

Gensyn med løven

John Rendall og Ace Berg så i 1969 en løveunge til salg i et bur. De besluttede sig for at købe den, og da den voksede sig for stor, valgte de at bringe den hjem til dens naturlige omgivelser i Afrika. Men hvad skete der, da de et år senere kom tilbage for at besøge løven? Se selv…

LÆS OGSÅ: 13 uhyggelige film, du skal streame til Halloween - hvis du tør!

Hjemvendt fra krigen

Det er svært ikke at blive en lille smule rørstrømsk af TNTs samling af klip, der viser soldater, der vender hjem fra udstationeringer og møder deres familier for første gang i lang tid…

”Tak, mor”

Da De Olympiske Lege fandt sted i Rio i 2016 lavede virksomheden Proctor & Gamble en video om mødre, der har hjulpet deres børn med at overkomme svære omstændigheder i livet på deres vej mod at blive succesfulde OL-atleter. Ja, det er ren reklame, men det er godt nok svært ikke at blive rørt af den.

Et ordentligt kram

Er der noget bedre end et kram? Det evigtgyldige svar er nej – lige meget om man er menneske eller dyr…

LÆS OGSÅ: Test dig selv - hvilken "Gift Ved Første Blik"-type er du?

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også