Lasagne-mos
Fra seks måneder
4-5 portioner
• 1 finthakket løg
• 25 g finthakket knoldselleri (ca. 1/2 dl)
• 1 gulerod (finthakket)
• 1 spsk. rapsolie
• 2,5 dl hakkede tomater
• 100 g hakket oksekød
• 1 tsk. oregano
• 1 1/2 dl pasta (for eksempel pastaskruer)
• 1 1/2 spsk. hvedemel
• 2 dl mælk
• 25 g mild revet ost
1. Skyl løg, knoldselleri og gulerod, og hak dem fint. Steg dem let i en gryde, de må ikke få farve. Tilsæt de hakkede tomater, oregano og oksekødet, og lad det simre.
2. Rør melet ud i mælken, og hæld det i kødsaucen. Lad det koge up under omrøring. Tilsæt til sidst osten.
3. Sæt pastaen over, og lad den koge, til den er næsten klar. Bland pastaen i kødsovsen. Blend retten, til du får den konsistens, der passer til dit barn.
Prøv også:
Kartofler i fad med skinke og ærter
Få babymos og babygrød sendt direkte til døren >> Se mere her
Artiklen indeholder affiliate-link