Sammen er vi sundere
Står den på salat eller pasta-snask i din kantine?
Det afhænger i høj grad af, om arbejdspladsen er domineret af kvinder eller mænd, viser en ny undersøgelse foretaget af Øresund Food Network.
550 arbejdspladser blev blandt andet adspurgt om sundheden i kantinen. Og på arbejdspladser hvor kvinder udgjorde mere end 75 procent af medarbejderstaben, blev der langt oftere serveret sund mad.
Læs: 9 nemme tips til at skære ned på kalorierne
Opmærksomme kvinder
Ifølge ernæringsfaglig medarbejder i Fødevarestyrelsen, Mette Toftegaard Rasmussen, er kvinder generelt mere opmærksomme på, hvilken type brændstof de kommer igennem dagen med.
Bogen om åndedrættet.
Køb den her.
"Kvinder er generelt mere opmræksomme på deres sundhed end mænd," fortæller hun dagens Urban og fortsætter:
"Sund mad er et af de sundhedstiltag på arbejdspladsen, som kan være med til at give gladere, sundere og mere velfungerende ansatte. Medarbejdernes tilfredshed med deres arbejdsplads stiger i takt med sundhedstiltag på arbejdspladsen," konkluderer hun.