Mad
11. april 2011

Æggekage med kartofler, squash og gedeost

Ugens tirsdagsopskrift er æggekage med kartofler, squash og gedeost. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/a73b41cc5dbb4c7b8448c1e0e3185a15.jpg

Foto: Anders Schønnemann

200 g kogte kartofler
1 squash
olie til stegning
3 fed hvidløg i tynde skiver
6 æg
salt
100 g blød gedeost
ENDVIDERE:
100 g rucola
lidt citronsaft
lidt olivenolie
TILBEHØR:
rugbrød
smør
Skær kartoflerne i terninger og squashen i 2-3 cm tykke skiver. Rist begge dele i olie på en varm pande ved høj varme, til de har taget lidt farve. Kom hvidløget ved, og lad det hele stege i yderligere 1 minut.
Pisk æggene med lidt salt, og hæld dem på panden over grøntsagerne. Lad æggene sætte sig en smule. Bræk gedeosten i grove stykker, og kom dem oven i æggekagen. Lad æggekagen stege færdig på blusset, nu ved lav varme, eller steg den færdig i en 200° varm ovn, til den er gylden og gennemtilberedt. Vend rucolaen med lidt citronsaft og olie.
Servér den varme æggekage med rucola, rugbrød og smør.
OBS: Husk også lige at koge kartofler til onsdag, nu du er i gang!
Opskriften er til 2 personer

Læs mere om:

Læs også