1. Bøf: Læg kødet i en skål. Hak estragon fint sammen med hvidløget. Rør kødet grundigt sammen med estragon, hvidløg, sennep, salt og peber. Form 4 store, flade hakkebøffer af kødet. Steg bøfferne på en meget varm grill eller (grill)pande, og vend dem ikke, før de har stegt i 3-4 minutter på den ene side. Steg dem derefter i 3-4 minutter på den anden side.
2. Råsyltet blomkål: Bland sukker, eddike, vand, timian, dildfrø og peber i en gryde. Kog lagen ind, til sukkeret er opløst. Skær blomkål helt fint på et mandolinjern eller rivejern. Snit rødløget i smalle både. Hæld den kogende lage over, og lad det trække i ca. 30 minutter.
3. Flæk brødene. Rør mayonnaise sammen med sennep, og smør det på brødene. Læg rucola og en bøf på den nederste del af hvert brød, top med råmarineret blomkål, og læg den øverste del af brødet ovenpå.
Læs mere om: