1. SYLTEDE RØDLØG: Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Steg dem i olie på en pande. Tilsæt brun farin og eddike, og kog op. Sluk for blusset, og lad løgene trække lidt på panden.
2. KÅLSALAT: Skyl spidskålen, og snit den helt fint, gerne på et mandolinjern. Skræl og riv gulerødderne fint, og bland dem med kålen.
3. Steg flæskestegsskiverne sprøde i olie på en pande. Lun bollerne, flæk dem, og smør dem med mayonnaise. Læg bollerne sammen med flæskesteg, kålsalat og syltede rødløg. Servér straks.
SPIS BEDRE har en af de mest populære opskrifter på flæskesteg med garanti på sprøde svær. Find den her: Tips til flæskesteg
Sprøde svær og perfekt mørt kød er noget af det, der gør en flæskestegssandwich til en absolut favorit. Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på flæskestegssandwich - måske den mest populære 'dagen derpå'-ret. Se opskriften her: Flæskestegssandwich.
Læs mere om: