1. Skær kødet i grove tern uden for meget fedt og sener. Pil og hak løget. Varm en tykbundet gryde godt op, og kom kødet i. Rør, til det holder op med at væske. Tilsæt olie, løg, salt og peber, og svits det i 5 minutter. Hæld vand eller bouillon over, og bring i kog. Lad det simre under låg 45-60 minutter, til kødet er mørt.
2. Skyl og tør spinaten. Hak dilden groft. Riv og pres citronerne. Pisk æg, æggeblomme, majsstivelse, citronskal og citronsaft godt sammen med elpisker. Tag kødet op, og si den varme kødsuppe. Pisk suppen i æggemassen, og hæld det tilbage i gryden. Varm op under piskning, til saucen bliver tyk. Den skal kun lige nå kogepunktet. Skru helt ned. Vend kød og spinat i, og varm retten igennem. Vend dild i (gem lidt til pynt), og smag til med salt og peber.
3. Drys med hakket dild, og servér med brød eller ris.
Læs mere om: