Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Ida Davidsen: Røget kartoffelmad
25. marts 2013
(Opdateret 25.03.13)
Af:
Ida Davidsen
Kartoffelmadden er en dansk frokostklassiker, og her pepper Ida Davidsen den op med en "røget" detalje
Ingredienser
Rugbrød
Smør
Kartofler
Kyllingelevere
Mel, salt, peber
Løg
Karry
Persille
Fremgangsmåde
Til at røge kartofler skal du bruge en røgekasse, der fås i bl.a. jagt- og fiskeudstyrsforretninger.
Kartofler i medium størrelse koges næsten møre i vand med tre gange så meget salt som normalt og røges herefter i ca. 2 timer.
Vend leverne i mel, drys med salt og peber og steg dem møre i smør på panden. Skiv løget og steg det blødt med karry.
Anret kartoffelskiver på smurt rugbrød, læg lune kyllingelevere ovenpå med bløde karrystegte løg og et drys persille øverst.
Ses flere opskrifter på smørrebrød her.
Læs mere om:
Opskrifter på smørrebrød
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også