Kog gerne polentaen aftenen før, så den rigtig når at sætte sig, før den skal steges på panden.
1. Polenta: Bring vand i kog med salt og 1 spsk. olie. Hæld majsmel i, og kog under omrøring, til du får en cremet grød. Bred blandingen ud i et 2 cm tykt lag i et smurt fad, og afkøl helt i køleskabet.
2. Brun culotterne i olie på en pande. Læg kødet i et ovnfad, og krydr med rosmarin, salt og peber. Steg kødet i en 200° varm ovn i 10-12 minutter.
3. Polenta, fortsat: Skær den kolde polenta i firkanter. Steg dem i lidt olie på en pande.
4. Hvidløgscreme: Riv agurken. Pres væden fra. Rør agurk og yoghurt sammen med knust hvidløg, salt og peber.
5. Tomatsalat: Bland halverede tomater med løg skåret i tynde både og peberfrugt skåret i tern. Dryp med olie, og top med smuldret feta og spirer. Krydr med salt og peber.
Læs mere om: