1. Lynsyltede agurker: Skyl agurk, og skær den i tynde skiver. Læg dem i et patentglas sammen med laurbærblade og peberkorn. Kog eddike, salt og sukker sammen i en gryde, til sukkeret er opløst. Hæld blandingen over agurkerne, og lad det trække i mindst 1 time. 2. Krydrede bøffer: Bland hakket oksekød med krydderier og æg i en skål. Stil på køl i 30 minutter. Form 4 store burgerbøffer, og steg dem på en (grill)pande i en smule olie. 3. Servering: Steg bacon på en pande, og lad det dryppe på køkkenrulle. Skyl salat og tomater. Skær tomaterne i skiver. Lun burgerbollerne. Skær dem over, og rist dem på en (grill)pande. Smør bundene med ketchup. Læg de varme bøffer på bundene, og top med skiver af cheddar, bacon, salat, tomat og syltede agurker. Få indkøbslisten til hele ugen her
Læs mere om: