Couscous er nemt tilbehør til lammekoteletterne, for de små gryn skal bare trække nogle minutter med kogende vand. Få opskriften på marokkanske lammekoteletter med krydret couscous her
INGREDIENSER
8 lammekoteletter
1 tsk. fintrevet muskatnød
1 tsk. spidskommen
1 tsk. sød paprika
1 tsk. tørret timian
olivenolie til stegning
KRYDRET COUSCOUS
200 g couscous
4 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 frisk rød chili
1 bundt bredbladet persille
½ bundt mynte
saft af 1 citron
Fremgangsmåde
Drys lammekoteletterne med muskatnød, spidskommen, paprika og timian, og stil dem i køleskabet.
Krydret couscous: Hæld couscoussen i en stor skål med 2 spsk. olivenolie i. Hæld kogende vand over, så det lige dækker. Drys salt over, læg en tallerken over skålen, og lad den stå i nogle minutter, til couscoussen er mør. Rens og hak chilien fint. Hak persille og mynte fint. Rør chili, persille og mynte i couscoussen med en gaffel. Tilsæt 2 spsk. olivenolie og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Steg lammekoteletterne i lidt olivenolie på en pande i 3-4 minutter på hver side, de må gerne være lidt rosa i midten. Servér med den krydrede couscous og evt. fladbrød.