En lækker burger går man aldrig galt med. Udover en fantastisk smag tager den kun 20 minutter at lave. Her får du opskriften på mexiburger med syltede rødløg
4 personer
Tid i alt 20 min
Det skal du bruge
500 g hakket oksekød
salt og friskkværnet peber
1 spsk. olie til stegning
4 skiver cheddar, gerne med chili
1½ dl mayonnaise
1 spsk. chilisauce
4 briocheburgerboller
2 modne avocadoer
salatblade
frisk koriander
Syltede rødløg
1-2 rødløg
½ dl friskpresset limesaft
½ dl hvidvinseddike
1 spsk. honning
1 tsk. salt
Til servering
evt. nachos/stegte kartofler
Mexiburger med syltede rødløg
Syltede rødløg: Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver. Del dem i ringe, og vend med limesaft, eddike, honning og salt i en skål. Lad dem trække i mindst 15 minutter.
Form 4 bøffer af oksekødet. Krydr med salt og peber. Steg dem i olie på en pande i 4 minutter på den ene side, vend dem, og læg osten på. Lad dem stege i yderligere 4 minutter.
Rør mayonnaise og chilisauce sammen. Lun bollerne, og smør med chilimayo.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl salatblade.
Fyld burgerne med salat, avocado og bøf med ost. Top med syltede løg og frisk koriander.