Denne sandwich med tunsalat er perfekt til de dage, hvor aftensmaden skal på bordet i en fart. Tunsalat er også rigtig lækkert til madpakken eller frokosten!
4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
2 dåser tun i olie
1 lille rødløg
4 spsk. god mayonnaise
4 spsk. græsk yoghurt 10 %
Salt og peber
½ citron
Syltet rødløg:
1 rødløg
1 dl æblecidereddike
Til servering:
½ agurk
125 g blandet grøn salat
8 sandwichbrød
Opskrift - sådan laver du sandwich med tunsalat
SYLTET RØDLØG
Pil rødløg, og skær det i meget tynde både.
Varm æblecidereddike i en kasserolle, så det netop når kogepunktet.
Læg rødløgsbåde i et skoldet syltetøjsglas, hæld eddike over, og lad det køle af indtil servering.
TUNSALAT
Dræn tunen, og hæld den i en skål.
Pil løget, og hak det fint.
Rør tun, rødløg, mayonnaise, græsk yoghurt, salt, peber og citronsaft sammen til en jævn og grov konsistens.
SERVERING
Skyl agurken, og lav lange tynde bånd af den med en kartoffelskræller.
Skyl og tør salaten.
Lun sandwichbrødene, og fyld dem med grøn salat, tunsalat, agurk og syltede rødløg.