Mad
10. september 2009

Pasta med squashsauce

4 portioner pastaSauce:1 hakket løg2 hakkede hvidløgsfed1 spsk olivenolie1 grofthakket stor squash2 dl piskefløderevet ostDamp løg, hvidløg og squash
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/81b50f3d8e8a4f80a810c834bea0c8f0.jpg

4 portioner pasta

Sauce:
1 hakket løg
2 hakkede hvidløgsfed
1 spsk olivenolie
1 grofthakket stor squash
2 dl piskefløde
revet ost

Damp løg, hvidløg og squash i lidt olie i en gryde, til det hele er færdigt uden at tage farve.

Blend det med lidt af fløden, hæld det tilbage i gryden og kog op med resten af fløden. Smag til.

Kog pastaen og gem et par dl kogevand. Vend pastaen i saucen og fortynd evt. med kogevand. Servér straks med revet ost og evt. en tomatsalat.

Læs også