Marineringstid: 1-2 timer
1. POKÉ: Skær laksen i mundrette tern, og læg dem i en skål. Klip noritangen i små strimler ned i skålen. Rist sesamfrøene på en tør pande, og rør dem sammen med sojasauce, limesaft, honning og pressede hvidløg. Vend laks og tang i marinaden, og sæt det i køleskabet i 1-2 timer.
2. Kog risene efter anvisningen på pakken. Kog eddike og honning sammen i en lille gryde, og rør det i de kogte ris. Afkøl.
3. Skræl ræddiker, og skær dem i skiver (eller rens radiser, og skær dem i skiver). Flæk avocadoerne, og skær avocadokødet i skiver. Skyl agurken, og skær den i skiver. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op. Anret ris, marineret laks, edamamebønner, syltet ingefær og grøntsager i 4 skåle, og servér straks.
Læs mere om: