Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Risotto med oksekød, kapers og soltørrede tomater
16. september 2009
(Opdateret 16.09.09)
Af:
Lone Kjær
Enkel risotto med masser af italiensk inspiration. Risottoen toppes med rødt kød og masser af kørvel.300 g risottoris1 løg1 fed
Det skal du bruge
300 g risottoris
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
8 dl hønsebouillon
100 g parmesanost
2 spsk kapersbær
75 g udblødte soltørrede tomater
1 potte kørvel
1 potte frisk basilikum
Salt og peber
4 oksebøffer, 400 g
Fremgangsmåde
Skyl risene. Hak løget og pres hvidløget.
Varm olien i en sauterpande og rist løg, hvidløg og ris, til de er gyldne.
Spæd gradvist til med bouillon, indtil risene har opsuget al væden og er kogt møre. Det tager ca. 20 min.
Varm en grillpande og grill kødet i ca. 3 min. på hver side.
Tag kødet af panden og skær det i skiver.
Hak krydderurterne - gem lidt til pynt.
Skær de soltørrede tomater i strimler og vend dem i risottoen sammen med krydderurter, reven parmesanost og kapersbær.
Smag til med salt og peber og servér risottoen toppet med oksekød i skiver.
Pynt med kørvel.
Se flere opskrifter på risotto her.
Læs mere om:
Opskrifter på risotto
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også