Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Roastbeef-sandwich med estragoncreme
12. januar 2012
(Opdateret 12.01.12)
Af:
Louisa Lorang
Ugens fredagsopskrift er roastbeef-sandwich med estragoncreme. Få opskriften her
Det skal du bruge (2 pers)
3 gulerødder
2 persillerødder
1 fennikel
2 tsk. dijonsennep
1 spsk. honning
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
salt
ESTRAGONCREME
4 spsk. drænet yoghurt
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. hakket estragon
salt
ENDVIDERE
2 grove sandwichboller
2 hjertesalater, plukkede
½ roastbeef i tynde skiver
4-5 syltede agurker i skiver
1 rødløg i skiver
Fremgangsmåde
Skræl gulerødder og persillerødder, og lav tynde strimler af dem med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Kom dem i iskoldt vand.
Rør sennep, honning, eddike og olie sammen.
Vend de afdryppede grøntsager med dressingen, og smag til med salt lige inden servering.
Rør yoghurt, mayo, sennep og estragon sammen, og smag til med salt.
Flæk bollerne; lun dem evt.
Smør dem med dressing, fyld med salat, roastbeef og rødløg, og servér straks med urtesalat til.
Se flere opskrifter på sandwich her.
Læs mere om:
Opskrifter på sandwich
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også