Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Små delikate skaldyrstærter
3. august 2009
(Opdateret 03.08.09)
Af:
Julie Brüniche-Olsen
Server små, indbydende skaldyrstærter som forret eller til en del af et større tappes-bord.
Det skal du bruge
1 ark bagepapir
4 små tærteforme
1 rulle færdig tærtedej
Fyld
3 æg
1 dl fløde
1 spsk flødeost
2 spsk revet emmentaler
1½ spsk dild
½ spsk paprika
200 g krebsehaler/rejer
Dilddressing
2 dl græsk yoghurt eller creme fraiche 18%
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
3 spsk hakket dild
Tilbehør
Grøn salat
Dilddressing
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Læg et stykke bagepapir i hver tærteform og beklæd dem med tærtedej.
Prik bunden med en gaffel og bag tærtedejen i ovnen i ca. 8 min.
Rør æggene med fløde, ost, dild og paprika. Fordel krebsehaler og rejer i hver tærteform og hæld æggemassen over.
Bag tærterne i ovnen i ca. 20 min.
Server de lækre skaldyrstærter med en grøn salat og hjemmelavet dilddressing.
Se flere opskrifter på tærte her.
Læs mere om:
Opskrifter på tærter
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også