Chilipaste og ingefær giver fiskefrikadellerne et ordentlig spark i smagen.
1. Ovnstegte kartofler: Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og læg dem i en bradepande med bagepapir. Dryp lidt olie over, og drys med salt. Steg kartoflerne i ovnen i 30 minutter, eller til de er møre.
2. Blend torskefilet med salt. Tilsæt æg, og blend til en jævn fars – undgå at blende for længe. Rør revet ingefær og hakket koriander i farsen sammen med chilipaste. Form farsen til flade frikadeller, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
3. Avocadosalsa: Skær avocado-kødet i små tern, og pres limesaft over. Hak løget fint. Skær chilien i små ringe. Halvér tomaterne, fjern kernerne, og skær tomaterne i små tern. Vend avocadoternene sammen med løg, tomat og olivenolie, og pynt med chili. Servér salsaen til fiskefrikadellerne sammen med de ovnstegte kartofler.
Læs mere om: