1. SYLTET RØDLØG: Pil rødløget, og skær det i meget tynde både. Varm æblecidereddike i en kasserolle, så det netop når kogepunktet. Læg rødløgsbåde i et skoldet syltetøjsglas, hæld eddike over, og lad det køle af indtil servering. 2. Dræn tunen, og hæld tunen i en skål. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op, og hæld vandet fra. Pil løget, og hak det fint. Rør tun, edamamebønner, rødløg, mayonnaise, græsk yoghurt, salt, peber og citronsaft sammen til en jævn og grov konsistens. 3. SERVERING: Rist rugbrødet. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske. Skær avocadokødet i skiver. Anret grøn salat, tunsalat og avocado på rugbrødet. Pynt med syltet rødløg, krydr med salt og peber, og servér.
Læs mere om: