Mad
2. maj 2013

Asian hot style suppe med kylling og spidskål

Ugens mandagsopskrift er asian hot style suppe med kylling og spidskål. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2013/05/1318-madplan/1318-mad-mandag-copy.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Skøn, nem og frisk mad! Suppen mætter ekstra godt, fordi der er kokosmælk i.

Asian hot style suppe med kylling og spidskål til 2 personer (30 min.)

Ingredienser:

Suppe:
1 løg i både
4 limeblade
20 g ingefær i skiver
½ bundt koriander, stilke
1 citrongræs, grofthakket
1 spsk. sukker
¼ dl limesaft
3 spsk. fiskesauce
2-3 spsk. rød karrypasta, efter smag, og karry
1 dåse kokosmælk, 400 ml
1 l vand

Fyld:
150 g risnudler
2 kyllingebryster
salt
1 rødløg i fine både
½ spidskål, snittet
1 håndfuld plukket koriander

Opskrift - Sådan laver du asian hot style suppe med kylling og spidskål:

1. Kom alle suppeingredienserne (undtagen fyldet) i en gryde, og lad suppen småkoge i 20-25 minutter.

2. Si suppen over i en ren gryde; kog den op igen.

3. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække møre (eller kog dem efter anvisningen på pakken).

4. Pochér kyllingebrysterne i kogende, rigeligt saltet vand i 15-20 minutter, eller til de er gennemtilberedte.

5. Pluk kødet fra hinanden, så snart det er til at røre ved.

6. Anret kylling, nudler, kål og løg i to store skåle. Hæld den varme suppe over, og servér straks.

Læs også