Asiatisk inspireret salat med pankokylling
Har du haft mulighed for at komme ud og nyde, at foråret er over os? Det danske forår kalder på gåture i det gode vejr, en spirende køkkenhave og skønne, friske forårsretter.
Er du i humør til ægte forårsmad, bør du prøve denne lækre og grønne salat med sprødstegt kylling vendt i japansk pankorasp. Der er smæk på både farver og smag.
I salater som denne kommer du langt med få ingredienser. Dressingen bestående af sesamolie, limesaft, Kikkoman sojasauce og Kikkoman ponzu sojasauce lemon kan bruges til de fleste salater, da den tilføjer masser af friskhed og den perfekte balance af salt og syre til salaten.
VIDEO: SÅDAN LAVER DU ASIATISK INSPIRERET SALAT MED PANKOKYLLING
KIKKOMAN
I snart 400 år har Kikkoman brygget sojasauce af 4 naturlige råvarer; sojabønner, hvede, salt og vand. I løbet af den ca. 6 måneder lange naturlige bryggeproces udvikles hundredvis af aromaer, den fantastiske umami og sojasaucens gyldenbrune farve. Kikkoman naturligt brygget sojasauce fremhæver den gode smag i al slags mad og er et uundværligt universalkrydderi.
Ponzu sojasauce lemon er en lækker kombination af sojasauce og citrussmag, og det er også en af de mest populære kryddersaucer i Japan. Ponzu er det perfekte krydderi til mange forskellige typer mad, for den pikante smag giver enhver ret et frisk og livligt pift.
Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil er et fremragende alternativ til almindelig rasp og har masser af anvendelsesmuligheder: Hvad enten det er til stegning, fritering eller bagværk, den giver alle mulige retter og specialiteter fra hele verden en ekstra portion knasende sprødhed.
DET SKAL DU BRUGE
2 personer
Sprød kylling
250 g kyllingeinderfilet
1 æg
1 dl hvedemel
2 dl Kikkoman pankorasp
1 tsk. salt
2 dl rapsolie
Salat
1 bakke blandet grøn salat
1 mango
1 avocado
50 g bønnespirer
1 bundt frisk koriander
½ frisk rød chili
Dressing
3 spsk. sesamolie
1 spsk. Kikkoman Sojasauce
1 spsk. Kikkoman Ponzu lemon
1 spsk. limesaft
SÅDAN LAVER DU ASIATISK INSPIRERET SALAT MED PANKOKYLLING
Tid: 45 minutter
- Slå æg ud i en skål, og pisk ægget sammen.
- Kom mel og Kikkoman pankorasp i hver sin skål.
- Vend nu kyllingen først i mel, så i det sammenpiskede æg, og til sidst i pankoraspen.
- Kom olie i en pande, og varm olien op.
- Kom kyllingen i panden af et par stykker ad gangen, og steg dem i ca. 4 minutter.
- Tag dem op, og læg dem på fedtsugende papir et par minutter.
- Bland alt til salaten sammen undtagen den friske koriander og chili.
- Rør dressingen sammen, og hæld den over salaten.
- Fordel de panerede kyllingestykker over salaten, og pynt med frisk koriander og chili.