Blåbær muffins med glimmer og blomster

Foto: Lars Ranek
(10 stk.)
3 hele æg
175 g sukker
125 g smeltet smør
korn af ½ stang god vanilje
1 moden, moset banan
160 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
125 g optøede blåbær
ENDVIDERE:
10 muffinforme
GLASUR:
1 bæger pasteuriserede æggehvide
200 g flormelis
1 spsk. citronsaft
4 dråber blå frugtfarve
PYNT:
sukkerblomster, kugler, glimmer og høvlet chokolade
PRØV OGSÅ: Muffins med chokolade, nødder og marcipan
Pisk æggene godt med sukkeret. Tilsæt smørret, og rør godt. Rør vaniljekorn og banan i dejen. Bland mel og bagepulver, kom det i æggemassen, og rør det godt sammen, til du har en ensartet masse. Vend forsigtigt blåbærrene i dejen, og fordel dejen i formene. Bag dem midt i en 200° varm ovn i ca. 10-12 minutter.
Lad kagerne køle helt af. Rør glasuren sammen, og pynt kagerne.