Brød og bagværk
25. februar 2016

Bananbrød med kardemomme og kokos

De her lækre bananbrød med et tvist af kardemomme og kokos smager vidunderligt og er lette at lave
Af: Camilla Zarah Lawes
Bananbrød med kardemomme og kokos

Foto Betina Hastoft

Portionen giver cirka 10 muffins

300 g hvedemel

Pisk æg med fløde og mælk, tilsæt olie og honning.

Rør de to blandinger sammen og tilsæt det valgte fyld.

Mos bananerne og vend i dejen.

Krydr med kardemomme og fordel dejen i små smurte rugbrødsforme.

Drys med kokosflager og bag kagerne i en 175 grader varm ovn i 16-20 min.

Afkøl let, tag ud af formene og afkøl helt på en rist.

https://imgix.femina.dk/dessert_pdf_sd.jpg

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.