Brød og bagværk
27. maj 2013

Glutenfri småkager med citron

Opskrifter: Er der noget bedre en lækre småkager med et pift af syrlighed på en varm saommerdag? NEJ! Lækre sommersmåkager med citron, perfekte til eftermiddagssolen
Af: Aase Dotterud og Mette Sundsbø
Glutenfri småkager med citron

foto: Synøve Dreyer

Glutenfri småkager med citron

Ingredienser
(ca. 50 stk.)
125 g smør
1½ dl sukker
2 tsk vaniljesukker
Revet skal af 1 øko-citron
1 æg
4 dl majsmel

Tril til små kugler. Læg dem på bagepapir på bagepladen og mas dem flade med en gaffel.

Bag kagerne midt i ovnen ved 175 grader i 10-15 min. Afkøles på en rist og opbevares i en tæt boks.

LÆS MERE: Citron og hyldeblomst er et godt makkerpar når solen bager - kombiner dem i en frisk hjemmelavet is, se opskriften her

Læs mere om:

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.