Brød og bagværk
27. oktober 2011Kokoskager med korender
Fine små kokoskager, som minder lidt om kokosmakroner. Smagen er frisk, og de små korender gør dem også saftige. Kan du ikke få korender, kan du bruge små rosiner, evt. hakke dem groft.
Af: Susanne Palmqvist
Foto: Anders Schønnemann
(ca. 40 stk.)
2 æg (M-L)
165 g lyst rørsukker
40 g smeltet kokosolie eller smør
fintrevet skal af ½-1 lille øko-citron
½ tsk. bagepulver
135 g kokosmel
ca. 3 spsk. hvedemel
1 pose korender (75 g) eller små rosiner
Pisk æg og sukker helt lyst og skummende. Smelt kokosolie eller smør, og vend det i sammen med citronskal, bagepulver og kokosmel. Vend hvedemel i til sidst, så dejen virker samlet. Sæt dejen i små klatter/toppe med god afstand på en plade med bagepapir, brug 2 teskeer. Bag kagerne øverst i ovnen ved 190° (varmluft ca. 180°), til de er lysebrune. Køl dem af på en rist. Opbevar dem i en dåse eller et glas.
Prøv også: Chokolademousse med sukkerristede pistacienødder>>