Mandelkage med brombær til 6-8 personer
INGREDIENSER3 æg200 g sukker200 g mandler1 springform, ca. 25 cm i diameter CREME1½ dl piskefløde1 spsk. flormeliskorn af 1 vaniljestang1½ dl cremefraiche 38 %
TIL SERVERING300 g friske brombær
Opskrift - sådan laver du mandelkage med brombær
1. Pisk æg og sukker sammen med en elpisker til en hvid og cremet masse. Blend mandlerne til mandelmel i en minihakker eller foodprocessor, og vend dem i æggemassen. Beklæd en springform med bagepapir, og fordel dejen i formen. Bag kagen i ovnen ved 175° i 30-40 minutter. Lad kagen afkøle, før du tager den ud af formen. 2. Creme: Pisk fløden til skum. Sigt flor-melis i, tilsæt vaniljekorn og cremefraiche, og vend forsigtigt cremen sammen med en ske. 3. Servering: Sæt kagen på et fad. Fordel cremen over kagen, og pynt med friske brombær.
PRØV OGSÅ: Brombærdrømme med abrikosskum