Småkager med hvid chokolade og pistacienødder (30 stk.)
Tid: 15 min. Hviletid: 30 min. Bagetid: 10 min.
INGREDIENSER250 g hvedemel½ tsk. bagepulver1 tsk. lakridspulver30 g usaltede pistacienødder30 g hvid chokolade180 g smør250 g sukker1 æg
DRYS25 g pistacienødderlakridspulver
Opskrift - sådan laver du småkager med hvid chokolade og pistacienødder
1. Bland hvedemel, bagepulver og lakridspulver. Hak pistacienødder og chokolade groft, og vend det i melblandingen. Kør blandingen i en røremaskine. Tilsæt smørret, og kør til en jævn masse. Tilsæt sukker og derefter ægget. Kør massen til en jævn dej. Rul dejen til en aflang pølse, pak dejen ind i bagepapir, og læg den i køleskabet i 30 minutter. 2. Skær dejen i ½ cm tykke skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i en 180° varm ovn i 8-10 minutter. Drys småkagerne med hakkede pistacienødder og lakridspulver, og lad dem køle helt af på en bagerist, før du lægger dem i en kagedåse med tætsluttende låg.
PRØV OGSÅ: Sprøde mandelkager med citronglasur