Citronpasta med kylling og squash
Foto: Anders Schønnemann
Jeg elsker den fede, friske, vidunderlige citrondressing!
2 kyllingebryster i strimler
olivenolie
salt og peber
1 squash i skiver
1 fed hvidløg i skiver
250 g frisk pasta
ENDVIDERE:
¼ dl olivenolie
¼ dl citronsaft
50 g fintrevet parmesan
salt og peber
100 g rucola
mere revet parmesan
Rist kyllingen i lidt olie i 4-8 minutter på en varm pande, eller til den er gennemstegt. Krydr med salt og peber, og tag den af panden. Kom squash på og evt. lidt mere olie, og steg dem i et par minutter, til de har lidt farve. Kom hvidløg ved, og lad det brune let. Kog imens pastaen al dente i rigeligt letsaltet kogende vand. Hæld vandet fra, men gem en smule. Kom pasta og kylling på panden sammen med squash, og vend det hele sammen.
Pisk olivenolie, citronsaft og parmesan sammen, og vend pasta og hele pandens indhold i citrondressingen. Krydr med salt og peber. Spæd evt. med lidt kogevand, hvis den er for tør eller sur. Top med rucola og mere parmesan, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Pastaen kan sagtens laves uden kylling som en nem og hurtig vegetarret.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER