Mad
11. februar 2013Claus Meyer: Lækkerier med chokolade
Åååh – chokolade! Vi kan ikke få nok, og Claus Meyers nye, skønne bog om emnet er i sig selv lige til at spise. Vi har fået lov at låne et lille udpluk af gyse-lækre opskrifter, som vi kan hygge os med i vinterferien. Rugbarerne med chokolade skal bare prøves – lyder som en genial sød snack på jobbet eller i skolen
Af: Redaktionen, opskrifter fra Chokolade af Claus Meyer


CHOKOLADE
Alle ved, at Claus Meyer har et ganske særligt forhold til chokolade, og i hans vidunderlige bog om emnet får du alt at vide om chokolade, fif til at håndtere den herlige råvare og masser af opskrifter på fristelser, der sætter gang i mundvandet. Bogen er på 256 sider og illustreret med fantastiske billeder af FEMINAs egen madfotograf Anders Schønnemann. Bogen koster 300 kr. fra Lindhardt og Ringhof