
Cremet pasta med valnødder og sorte trompetsvampe

Foto: Arto Vuohelainen
4 pers.
Det skal du bruge
300-400 g sorte trompetsvampe eller champignoner
2 skalotteløg
1 spsk smør eller olie
2 dl madlavningsfløde
2-3 spsk kyllinge- eller grøntsagsbouillon
Salt, peber
1 spsk finthakket estragon eller 1 tsk tørret 2-3 spsk hakket persille
100 g mascarpone
1 stænk sherry eller madeira, kan udelades
400 g pasta, f.eks. tagliatelle eller penne
½ dl valnødder
Parmesan
Sådan gør du
Rens svampene, og skær dem i mundrette stykker. Hak løgene, og lad svampe og løg stege i lidt olie eller smør i en gryde, til de er bløde. Tilsæt fløde, bouillon, salt, peber og krydderurter, og bring saucen i kog. Tilsæt mascarpone og evt. sherry eller madeira, og lad saucen koge igennem i 1 min.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Afdryp godt, og bland den godt med svampesaucen. Hak valnødderne, og hæld dem over retten sammen med friskrevet parmesanost inden servering.
Vil du hellere have chokoladekage til dessert, kan du klikke dig igennem galleriet herunder
25 opskrifter med chokolade
Læs mere om: