
Liv
Foto: Bjørn Jakobsen
Til 2 personer
1 lille ørred
1 dl hvidvin
Salt, peber
MOUSSE:
Prøv også:
Spelttærte med ørred, porre og ærter Dampet fisk med wasabidressing Tunmousse som tunlagkage150 g varmrøget ørred
1 spsk creme fraiche 38%
¼ fed hvidløg
TILBEHØR:
Salat
1 spsk kapers, gerne de salte
1. Damp ørreden i en gryde i vin, salt, peber og vand, så det lige dækker, i ca. 10 min.
2. Afkøl og befri for skind og ben.
3. Hak den varmrøgede ørred i foodprocessoren.
4. Hæld op i en skål og rør med creme fraiche.
5. Smag til med salt og peber.
6. Server den kolde ørred med ørredmousse på salat, og pynt med skyllede kapers.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.