Hvid chokolademousse med friske bær til 4 personer
INGREDIENSER TIL HVID CHOKOLADEMOUSSE
200 g hvid chokolade 1 pasteuriseret æg 1 pasteuriseret æggeblomme 3 dl cremefraiche 38 %
TIL SERVERING
2 dl friske bær, f.eks. brombær, hindbær, blåbær lidt flormelis evt. frisk citronmelisse
Opskrift - sådan laver du hvid chokolademousse
1. Hak chokoladen, og smelt den i en varmefast skål over svagt kogende vandbad. Afkøl den smeltede chokolade lidt, og pisk den sammen med æg og æggeblomme. Vend cremefraichen i med en ske eller dejskraber. Fordel chokolademoussen i 4 små portionsglas, og stil dem på køl i 2-3 timer. 2. Servering: Fordel de friske bær oven på den hvide chokolademousse inden servering, og sigt flormelis ud over. Pynt evt. med lidt citronmelisse.
PRØV OGSÅ: Chokolademousse classic