Kærligheds-cupcakes til Valentines Day
Mandag d. 13. februar 2012 - foto: Carina Krüger
Valentines Day-cupcakes 12 stk.
DET SKAL DU BRUGE TIL VALENTINES DAY-CUPCAKES
200 g blødt smør
160 g sukker
80 g mørk chokolade
2 æg
1½ dl fløde
175 g mel
2 tsk. bagepulver
25 g kakao
CREME
100 g hvid chokolade
180 g blødt, usaltet smør
100 g flormelis
1 tsk. vaniljeessens
HJERTER
50 g marcipan
Rød frugtfarve
Flormelis
SE OGSÅ: 10 romantiske film til Valentines Day
Opskrift - sådan laver du Valentines Day-cupcakes
1. Pisk smør og sukker luftigt, smelt chokoladen og pisk den i lidt ad gangen. Rør æggene i et ad gangen og derefter fløde. Bland mel, bagepulver og kakao og vend det i dejen. Kom dejen i 12 muffinsforme, bag dem ved 200° i 30 min. og lad dem afkøle.
2. Smelt chokoladen og rør smørret med flormelis og vaniljeessens. Pisk chokoladen i smørblandingen til en glat creme og kom den i en sprøjtepose. Farv marcipanen med lidt frugtfarve, rul den ud på et flormelisdrysset bord i 2 mm tykkelse og udstik små hjerter. Kom cremen på toppen af kagerne og sæt et hjerte på hver.
Bageopskrift: Kristina Marckmann