Lakridstrøfler
Foto: Anders Schønnemann
Lakridstrøfler (25-30 stk.)
DET SKAL DU BRUGE TIL LAKRIDSTRØFLER
1½ dl piskefløde
200 g mørk chokolade
25 g smør
½ dl kakaopulver
½ dl lakridspulver
PRØV OGSÅ: Er du vild med de lækre lakridstrøfler? Så prøv også disse skønne lakridsmarcipan-kugler
Opskrift - sådan laver du lakridstrøfler
1. Kog fløden op.
2. Hak chokoladen, og kom den i en skål. Hæld den varme fløde over chokoladen, tilsæt smør, og rør, til chokolade og smør er smeltet, og massen er blank.
3. Sæt trøffelmassen koldt, gerne til næste dag.
4. Form små kugler (de behøver ikke være helt ens) med en teske, 25-30 stk. i alt, og vend dem i lakrids-kakao-blandingen.
5. Opbevar trøflerne i køleskabet indtil servering. Servér dem kolde og gerne til kaffe.
TIP: Du kan naturligvis sagtens lave trøffelkuglerne helt klassisk med ren kakao